Bytte og retur

ÅPENT KJØP OG ANGRERETT


Du har 14 dagers åpent kjøp og angrerett fra du har mottatt varene. Retur forutsetter at varen er ubrukt og i samme stand som da du mottok den. Lovpålagt angrerettskjema ligger vedlagt. Hvis du har fått feil vare eller en defekt vare står vi selvsagt for returkostnaden. Av hygieniske årsaker kan vi dessverre ikke akseptere retur av øredobber.


RETUR I NETTBUTIKK 

Hvis du ønsker å returnere varen i henhold til våre kjøpsvilkår, vil du få pengene refundert. Pengene vil være tilgjengelig på kortet/kontoen din i løpet av 3-5 virkedager. 


BYTTE AV VARER I NETTBUTIKK

Ønsker du å bytte til en annen vare, vennligst send en e-post til evelyn@butikk22.no sånn at vi kan sjekke om vi har varen på lager, og holde den av til deg. 


REKLAMASJON

Dersom der foreligger en feil eller mangel ved varen du mottar, må du innen rimelig tid etter at du oppdager dette gi oss skriftlig beskjed om at du påberoper deg mangelen. Send oss i så fall en e-post med informasjon til evelyn@butikk22.no. Vi vil da kunne informere deg om hvordan du går frem videre. Fullstendige regler om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp(forbrukerkjøpsloven).
Las Meninas AS/ Butikk22 © 2020 | Powered by Mystore