Butikk22
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Levering og frakt

Bestilling og levering

Når vi mottar bestillinger, bekrefter vi ordren ved å automatisk sende en ordrebekreftelse til din oppgitte e-postadresse. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen. Du er selv pliktig å sjekke at informasjon i ordren er korrekt. Vi sender all informasjon til deg via e-post, det er derfor viktig at du gir spesifikk beskjed hvis du ønsker å bli kontaktet på en annen måte. Når ordren er ekspedert vil du få en ny mail fra oss med sporingslink til pakken.

Vanligvis sender vi ordren innen 1-2 virkedager etter at bestillingen er mottatt og lagersjekker utført. I travle perioder (ved salg, høytider o.l.) må det påregnes ekstra tid i forbindelse med både levering og svar på henvendelser til kundeservice. Vi forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vikan tilby i stedet.

Det er svært viktig at pakker blir hentet innen hentefristen. For pakker som ikke blir hentet forbeholder Butikk22 seg retten til å kreve en avgift på 350,- i ekspederingskostnader, samt fraktkostnader til Posten. Har du betalt med kort vil gebyr for uavhentet pakke avregnes fra kjøpssummen og trekkes fra kortet. Inntil gebyret er betalt vil du ikke kunne legge inn ny ordre hos oss.

Frakt

Vi har en fast fraktpris på 69-, uansett antall varer og vekt. Alle varer i en ordre sendes samlet, med Posten.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke